Hlavní obsah

Dvojka na zabití. Prachař a Sandeva jako čeští Dempsey a Makepeaceová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komediální krimiseriál Dvojka na zabití, který chystá TV Prima na podzim, nápadně připomíná starou klasiku Dempsey a Makepeaceová. Hlavní role mají Jakub Prachař a Sara Sandeva.

Foto: Prima

Sara Sandeva v seriálu Dvojka na zabití

Článek

Rozervaný, depresivní flákač, detektiv Martin Rykl (Jakub Prachař) bude přinucen spolupracovat se svým protikladem, organizovanou a ambiciózní vyšetřovatelkou Karolínou Světlou (Sara Sandeva). Jejich povahy pochopitelně přinesou konflikty, ale protiklady se také přitahují.

Za další potenciální hit podzimu považuje Prima seriál 1. Mise. Jde o dvanáct příběhů dvanácti osobností, které se ucházejí o místo v elitní jednotce a chtějí se stát součástí odvážné mise. Český seriál si tentokrát nedělá z armády legraci. Představuje vojenské lékaře jako profesionály, ale i jako muže a ženy z masa a kostí.

Foto: Prima

1. mise

Třetím hlavním tahákem podzimu 2021 má být podle Primy „vesnická romance“ Hvězdy nad hlavou. Hlavní hrdinkou je veterinářka Lucie (Tereza Kostková). Ta se musí rozhodovat mezi dvěma muži a starat se o svého syna Filipa.

Slunečná a talent

Páteční večery budou zasvěceny talentové show Česko Slovensko má talent (ČSMT), která se letos dočká své už deváté řady. Vysílá ji jak skupina Prima, tak slovenská TV JOJ.

Pokračovat budou také seriály Slunečná a Polda, kde se představí nové postavy.

„Hlavní vysílací čas je opět postaven na vlastní tvorbě. Pondělní večery budou patřit Hvězdám nad hlavou, úterky a čtvrtky Slunečné, ve středu se mohou diváci těšit na seriál 1. Mise, v pátek pobaví Česko Slovensko má talent. Sobota patří krimikomedii Dvojka na zabití a nedělní večery přinesou české filmy, které vysíláme v rámci Prima kina. Mezi premiérami, které na podzim uvedeme, se objeví i pohádka Princezna zakletá v čase či komedie Ženská pomsta,“ dodal  programový ředitel Roman Mrázek.

Reklama

Výběr článků

Načítám