Hlavní obsah

Do kin míří pohádková Zakletá jeskyně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, jak touha po bohatství uvalí na lidi kletbu, vypráví filmová pohádka Zakletá jeskyně, která vychází z pověsti o zázračné jeskyni, v níž jsou uložené vzácné poklady.

Trailer k filmu Zakletá Jeskyně

 
Článek

Je mezi nimi i obyčejná sůl, které si lidé mohou vzít tolik, kolik potřebují. Jsou zde i drahokamy, ale toho, kdo by chtěl některý z nich odnést, postihne dávná kletba.

Rychtářova dcera Lena přesto po tomto vzácném rubínu z hlubin jeskyně zatouží, a i přes varování nedokáže svou touhu překonat. Její lehkovážný čin tak uvede do pohybu události, jejichž následky naruší křehkou rovnováhu celého království a postihnou i Lenu. Tu pak dokáže osvobodit pouze člověk s dobrým srdcem, který vrátí ukradený rubín zpět do srdce jeskyně.

Film o nalezení vlastní odvahy, laskavosti, schopnosti obětovat se, ale i objevení pravé lásky natočila Marianna Čengel Solčanská, do kin ho uvede Cinemart 2. června 2022.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám