Hlavní obsah

Carell z Kanclu bude psychologem, který má léčit šíleného vraha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Steve Carell, který se proslavil jako komik, ale zdaleka nehraje jen v komediích, se stane psychologem v sérii The Patient.

Foto: Profimedia.cz

Steve Carell

Článek

Joe Weisberg a Joel Fields jsou autory zatím desetidílné série The Patient. Steve Carell bude psychologem Alexandrem Straussem, který nedávno přišel o milovanou ženu. Teď ho navíc uvězní sériový vrah. Nechce ho zabít, chce, aby ho vyléčil z jeho touhy zabíjet. Zatímco doktor zkoumá mysl zločince, dostává se i k vlastním neřešeným problémům.

Námět trochu připomíná komedii Přeber si to, kde se psycholog také nedobrovolně musel starat o mafiána s depresí Roberta DeNira, ale The Patient podle tvůrců vůbec není komedie, má jít o thriller.

Steve Carell se stal hvězdou díky roli v seriálu Kancl (2005), což je americká verze ještě staršího britského kultovního seriálu. Získal za ni Zlatý globus pro nejlepšího herce. Hrál hlavní roli vedoucího pobočky papírenského velkoobchodu, který rád dělá chytrého, ale všichni ho považují za trapného a neschopného blba.

Foto: Bioscop

Steve Carell (film Café Society)

Menší role měl Carell v mnoha filmech, namátkou Zprávař: Příběh Rona Burgundyho, Melinda a Melinda, Malá Miss Sunshine a další. Oslnil postavou otce v krizi ve filmu Bláznivá zatracená láska, což už nebyla čistá komedie.

Naposledy opět přesvědčil o svých hereckých kvalitách ve vynikajícím seriálu The Morning Show s Jennifer Anistonovou.

The Morning Show s Anistonovou pokračuje třetí řadou

Film

Joe Weisberg, Joel Fields, Steve Carell a Caroline Mooreová budou seriál The Patient společně produkovat.

„Jsme nadšení, že  se Joe a Joel vrátili s další sérií pro FX po skvělé zkušenosti s prací na úžasném seriálu The Americans,” dodal prezident FX Entertainment Eric Schrier.

Reklama

Výběr článků

Načítám