Hlavní obsah

Batgirl za 100 milionů dolarů jde do stoupy. Film je tak špatný, že ho neuvedou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký komiksový film Batgirl je evidentně tak strašný, že se ho vůbec neodváží uvést. Společnost Warner Bros. rozhodla, že nepůjde ani do kin, ani na streamovací platformy.

Foto: Warner Bros.

Batgirl

Článek

Rozpočet filmu se podle amerického tisku pohybuje zhruba mezi 70 a 100 miliony dolarů (1,7 až 2,4 miliardy korun). Proběhly testovací projekce a reakce lidí byly tak hrozné, že žádná premiéra nebude. Firma raději spočítá ztráty, než aby ještě víc poškodila značku.

Podle zdroje z oboru, který si nepřál být jmenován, je to tak špatné, že film nejde ani sestříhat nebo opravit. Batgirl měli na starosti belgičtí režiséři s marockými kořeny Adil El Arbi a Bilall Fallah, natáčela se ve skotském Glasgow.

Ve snímku, který zřejmě nikdy neuvidíme, byla hlavní postavou odvážná dívka (Leslie Grace). S ní si zahráli J. K. Simmons, Michael Keaton nebo Brendan Fraser.

Stallone nedá pokoj s pokračováními, ožije i ruský boxer Drago

Film

Na začátku jednal o roli i Sylvester Stallone, který měl ztvárnit zápornou postavu jménem Firefly, ale nedohodl se na podmínkách, a tak v Batgirl není, čehož určitě litovat nemusí.

Původně byla ohlášena premiéra snímku na platformě HBO Max, ale uvažovalo se i o kinech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám