Hlavní obsah

Stallone nedá pokoj s pokračováními, ožije i ruský boxer Drago

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sylvester Stallone nepřestává ani před osmdesátkou využívat kdysi slavné filmy o Rockym. Volná pokračování Rockyho typu Creed jedou dál a pravděpodobně dojde i na samostatný film o Dragovi, synovi ruského boxera, který kdysi zápasil s Rockym.

Foto: Profimedia.cz

Sylvester Stallone

Článek

Film Creed III má mít premiéru 3. března 2023. Michael B. Jordan v něm hraje Adonise Creeda. Stallone se ale tentokrát objevit nemá, podle tisku je to první „Rocky bez Stallona“. Šestasedmdesátiletý herec se už uplatnil jen jako producent.

Na tento film má ještě volně navázat Drago. Scenárista Robert Lawton pracuje na příběhu ruského boxera Ivana Draga, který si to rozdal s Rockym v roce 1985 ve filmu Rocky IV. Jeho syn Viktor Drago figuroval ve filmu Creed II.

Lawton uvedl, že je velice vděčný za příležitost pracovat na pokračování Rockyho. „Jsem enormní fanoušek série Rocky,“ tvrdí.

Foto: Profimedia.cz

Dolph Lundgren, který hrál v osmdesátých letech Ivana Draga.

Kolují zvěsti, že film o Dragovi chce udělat studio MGM, ale oficiálně není nic potvrzeno.

„Myslím, že se hovoří o volném pokračování o Dragovi,“ prozradil herec Dolph Lundgren, který hrál v osmdesátých letech Ivana Draga. Není jasné, zda by v něm hrál Lundgren nebo Florian Munteanu, který ztvárnil jeho syna Viktora. Všechny podrobnosti jsou zatím tajné.

RECENZE: Mnoho výbuchů pro nic aneb Hollywood v tramvaji do Bohnic

Film

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám