Hlavní obsah

Sisters of Mercy, Aneta i Michal Prokop přijedou na TrutnOFF BrnoON

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival TrutnOFF BrnoON se letos uskuteční v Brně „Na Střelnici“ od 18. do 21. srpna, oznámili ve středu pořadatelé.

Foto: Trutnoff

Sisters of Mercy

Článek

Mezi prvními oznámenými kapelami jsou také Hudba Praha s Michalem Ambrožem, undergroundová legenda The Primitives Group nebo avantgardní Vítrholc, Vypsaná fixa, Povodí Ohře či Circus Problem.

„Ač v horách leží metr čerstvého sněhu, na jihu, kam jsme před třemi lety přestěhovali naše ležení, už cvrlikají ptáci a jsou cítit závany jara. Tak nastává náš čas a nic nebrání tomu abychom vybubnovali první kapely. Do našeho ležení u Sun River přijedou v srpnu kultovní Sisters of Mercy. Kapela, jež spojila underground s popem a protkala jej temností a elektronikou, která jejich hudbě dodává současný zvuk,“ vzkázal zakladatel festivalu Martin Geronimo Věchet.

Foto: Jaroslav Noska

Michal Prokop

„Vedle Sisters of Mercy letos třeba proběhne Vánoční mše nebo u nás premiérově vystoupí Aneta Langerová. Vyslyšíme tak nesmělé přání našeho náčelníka, který se již před lety s úsměvem přimlouval za vystoupení Anety na festivalu. Až nyní jsme k tomu dospěli a splácíme tím náš dluh,“ dodal.

Na festivalu má znít i Rybova mše vánoční. Tři roky se Rybovka nemohla uskutečnit v brněnské pasáži u HaDivadla tradičně před Vánocemi, tak ji uskuteční v srpnu.

Vstupenky si lze nyní objednat za cenu 1400 Kč na stránkách festivalu.

Reklama

Výběr článků

Načítám