Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Kina patří Svěrákům

Novinky, Stanislav Dvořák

Svěrákovská pohádka Tři bratři v kinech s náskokem drtí konkurenci. Za poslední víkend si připsala prvenství a 56 720 diváků.

Foto: Bioscop

Jiří Lábus, Tomáš Klus, Vojtěch Dyk a Zdeněk Piškula v nové Svěrákově pohádce

Článek

Pohádku Tři bratři napsal Zdeněk Svěrák a režíroval Jan Svěrák. Tři bratři se v ní vydali do světa na zkušenou, aby si našli nevěsty a rodiče jim mohli předat hospodářství. Sourozenci při svém putování jako kouzlem vstupují do slavných pohádek, ve kterých je čeká mnoho nástrah, nečekaných příhod a také láska.

V hudebním rodinném příběhu hrají Vojtěch Dyk, Tomáš Klus, Zdeněk Piškula, Miroslav Táborský, Bolek Polívka, Zdeněk Svěrák, Oldřich Kaiser, Ivana Chýlková, Jiří Lábus, Zuzana Norisová či Sabina Rojková.

Foto: Paramount Pictures

Želvy ninja

Na druhém místě jsou Želvy Ninja, prostý americký akční příběh, kterému předcházel komiks a televizní seriál. Zmutované želvy se jmény italských renesančních umělců ovládají zbraně japonských ninjů a zbožňují pizzu. Bojují proti Trhačovi, jehož pozice vládce podsvětí byla neotřesitelná, dokud se v městské kanalizaci vinou nepodařeného genetického experimentu neobjeví právě čtyři bojovníci v krunýři a s mimořádnými schopnostmi.

Třetí je komedie Jaka Kasdana Sex Tape. Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diazová) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už není soukromá.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Tři bratři56 720
2.-Želvy Ninja38 841
3.-Sex Tape19 337
4.2.Expendables: Postradatelní 311 910
5.4.Lucy10 699
6.3.Strážci galaxie10 531
7.6.Jak vycvičit draka 25 528
8.5.Díra u Hanušovic5 429
9.8.Letadla 2: Hasiči a záchranáři3 447
10.7.Kouzlo měsíčního svitu3 220

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám