Hlavní obsah

Zdeněk Godla se promění v Marka Ztraceného v jeho klipu k písni Dvě lahve vína

Právo, jaš, kul

Zpěvák Marek Ztracený představuje v premiéře nový videoklip ke skladbě Dvě lahve vína. Hraje v něm mimo jiné herec Zdeněk Godla alias Franta z televizního seriálu Most! Písnička má uvolněnou a rozvernou náladu, stejný je i videoklip.

Nový klip Marka ZtracenéhoVideo: Supraphon, .

 
Článek

Ve videoklipu si díky speciálnímu kouzlu Zdeněk Godla a Marek Ztracený promění identity, což v ději klipu přináší oběma nečekaná překvapení.

Klip vznikl v režii Daniela Horníka a Jaroslava Zderadičky za účasti početného komparzu z řad zpěvákových fanoušků.

Foto: Supraphon

Zdeněk Godla hraje v klipu důležitou roli.

„Atmosféra natáčení byla pohodová a dost jsme se nasmáli. Ono vyměnit si se Zdeňkem Godlou identitu je prostě zábavné samo o sobě. Nechápu jak, ale zase se nám povedlo dostat do klipu tak zajímavé lidi, jako jsou Zdeněk Godla, Jirka Krampol nebo Martina Pártlová.

Úžasní byli také komparzisté, které jsme vybrali na našem Instagramu. I díky nim je ten klip takový, jaký je. Mimochodem, splnil jsem si svůj dětský sen a byl chvíli popelářem. Teď zbývá už jen vyhrát závod Formule 1 a na olympiádě v lyžování porazit Hermanna Maiera,“ řekl zpěvák.

Foto: Supraphon

Komparsisté a herci klipu společně s hlavními protagonisty (dole).

Marek Ztracený momentálně startuje letní festivalovou sezonu zahrnující více než padesát vystoupení. Na vybraných koncertech navíc jeho kapela účinkuje v rozšířené sestavě s dechovou sekcí.

Foto: Supraphon

Marek Ztracený při natáčení klipu.

Zpěvák se také pilně připravuje na svůj koncert v pražské O2 areně. Ten se odehraje 22. února 2020.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám