Hlavní obsah

Začíná StarDance. Bookmakeři věří Cinovi

Právo, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedenáctý ročník tanečně-zábavní soutěže StarDance a s ním deset českých osobností spolu se zkušenými tanečními profesionály poprvé roztančí parket v přímém přenosu v sobotu večer od 20:10 hodin na ČT 1.

Foto: Česká televize ČT24

Jedenáctý ročník tanečně-zábavní soutěže StarDance a s ním deset českých osobností spolu se zkušenými tanečními profesionály

Článek

Finále soutěže se uskuteční v sobotu 18. prosince. Vysílá se živě z pražského Výstaviště. Deník Právo je opět mediálním partnerem pořadu.

Poprvé v české historii soutěže se budou o titul královny nebo krále parketu ucházet duchovní, tenistka nebo krasobruslař. StarDance také oslaví velké životní jubileum, devadesátiny umělce Jiřího Suchého, jednoho ze zakladatelů divadla Semafor. Jeho písním bude věnován celý večer. Premiéru si odbude charleston jako soutěžní tanec.

Foto: Česká televize ČT24

Moderátoři soutěže StarDance Tereza Kostková a Marek Eben

Ani letos nebude chybět benefiční díl pro Centrum Paraple. Třetí večer má být zasvěcen kouzlu a čárám, soutěžící páry v něm zatančí pod rouškou tajemna. Jiný ze sobotních přenosů bude věnován filmovým hitům a zahájí ho speciální artistické a žonglérské číslo. Letošním mottem je ubíhající čas a hodiny: Čas je právě teď a pojďme si ho proto všichni užít.

Soutěžící páry StarDance 2021
herečka Simona Babčáková a Martin Prágr
herec Jan Cina a Adriana Mašková
zpěvačka Tereza Černochová a Dominik Vodička
herec Zdeněk Godla a Tereza Prucková
tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál
farářka Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík
zpěvák Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková
herečka Marika Šoposká a Robin Ondráček
herec Pavel Trávníček a Veronika Lálová
krasobruslař Tomáš Verner a Kristýna Coufalová

Přestože soutěžící ještě nic veřejnosti nemohli předvést, bookmakeři i sázející Fortuny i Chance mají jasno. Podle nich mají šanci na vítězství herec Jan Cina, farářka církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká, bývalý krasobruslařský mistr Evropy Tomáš Verner nebo stříbrná olympijská medailistka, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková.

Bookmakeři se shodují, že body od diváků začnou získávat soutěžící se silnou fanouškovskou základnou. Diváci se totiž většinou rozhodují podle sympatií, nikoliv podle preciznosti tanečního výkonu, i když ten pro jejich hodnocení také hraje roli.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám