Hlavní obsah

Televize Prima hledá táty

Právo, Jana Perglerová

Tři svobodné maminky: Gabriela, která je nyní na mateřské dovolené, policistka Naďa a referentka Jana, jejich děti a řada nápadníků. Poznají během tří měsíců při třinácti setkáních šikovného tátu pro své děti a schopného partnera pro život?

Článek

To se dozvíme v nové reality show televize Prima Hledá se táta, která se poprvé objeví na obrazovce v úterý 23. října ve 21.15, hned po seriálu Velmi křehké vztahy. Vysílat se bude až do Vánoc.

„Chtěli jsem na Primu vrátit reality show, ale ne umělou, kontejnerovou.Chtěli jsme, aby se v ní objevili reální lidé a reálné prostředí,“ řekl na úterním setkání s novináři šéfredaktor vlastní tvorby TV Primy Rostislav Uher.

Maminky si budou sami určovat, kam se s potencionálními „tatínky“, které si vybraly z dotazníku, fotografie a soukromé pošty od přihlášených mužů, o víkendech podívají. Adepti si zase mohli vybrat maminku, kterou chtěli poznat. Televize nezasahovala přes týden do zaběhnutých domácností maminek a natáčecí štáb byl jen pozorovatelem příběhů.

V prvním díle pozvala Naďa ctitele na prohlídku hradu Karlštejn, Jana na vodácký výlet do kempu na Sázavě a Gabriela na grilovací párty v zahradní hospůdce. V každém pokračování se bude skupina nápadníků zmenšovat. Aktéři prožijí i zahraniční víkendovou dovolenou.

Maminkám budou radit kmotrové z tváří televize Prima, které si hlavní hrdinky samy vylosovaly. Gabriele poradí herec Lukáš Hejlík (představitel Tomáše ze seriálu Ošklivka Katka), Nadě herečka Alice Bendová (Simona z Velmi křehkých vztahů) a Janě moderátorka zpráv Primy Terezie Kašparovská.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám