Hlavní obsah

Tata Bojs přesunuli koncert v O2 universu na květen

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na úterý 30. listopadu měla skupina Tata Bojs naplánovaný výjimečný večer do pražské haly O2 universum. Připravila velký koncert se křtem svého loňského alba Jedna nula. S ohledem na stále se zhoršující epidemiologickou situaci se ale po dohodě s pořádající agenturou Live Nation rozhodla akci podruhé přesunout, a to na 11. května 2022.

Foto: Supraphon/Salim Issa

Tata Bojs, zleva Jiří Hradil (klávesy), Vladimír Bár (kytara), Mardoša (baskytara), Milan Cais (zpěv, bicí) a Dušen Neuwerth (kytara).

Článek

„Koncert bude, hlásili jsme na všech vizuálech, abychom vás ujistili, že to opravdu myslíme vážně. To se nezměnilo, skutečně máme pořád velkou chuť náš dlouho chystaný a překládaný koncert v O2 universu zrealizovat. Bohužel, vzhledem k horšící se epidemiologické situaci ho po dohodě s pořádající agenturou Live Nation musíme opět, už podruhé, přeložit,” okomentovala situaci kapela Tata Bojs na sociálních sítích.

„Moc jsme se těšili a zároveň jsme vám chtěli předvést naši aktuální bytelnou show s premiérou nového revolučního zvukového systému L-ISA! To všechno si ovšem také žádá své náklady,“ napsala.

„Představa, že by ve výsledku byl koncert technicky a kapacitně polovičatým řešením, nám není příjemná. Navíc nikdo v tuto chvíli nemá jistotu, zda se situace za čtrnáct dní ještě výrazně nezhorší. Pevně věříme, že máme empatické fanoušky, kteří pochopí naše nelehké rozhodnutí. A ještě pevněji věříme, že se s vámi se všemi uvidíme v O2 universu v náhradním termínu 11. května 2022, kdy snad bude zdravotní situace i nálada ve společnosti o poznání radostnější,“ dodala skupina.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám