Hlavní obsah

Tarantino chystá animovaného Kill Billa

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zatímco do českých kin přijde 22. dubna očekávaný druhý díl úspěšného filmu Kill Bill režiséra Quentina Tarantina, v Japonsku začala vznikat jeho animovaná verze, v níž chce populární tvůrce divákům přiblížit dřívější život proslulého vraha.

Foto: Jan Kaše

Úsměv nechyběl ani při vernisáži (zleva: J. Hlobil, H. Šiková, J. Jícha, A. Řeháčková)

Článek

"Film bude nakreslený v japonském manga stylu, který mohli diváci vidět ve první části snímku Kill Bill," prozradil oscarový scenárista a režisér. Příběh bude podle Tarantina zaměřen na tři muže, pasáka Estebiana Vihaia a učitele bojových umění Hattoriho Hanza a Peie Maie, kteří z Billa udělali nelítostného zabijáka.

Scénář k filmu opět vzejde od Tarantina, který se ujme i produkce kresleného příběhu. "Příliš se toho o animované podobě Billa prozatím neví, ale Tarantino spekuluje, že se vrátí v čase o patnáct let zpět, aby mohl sledovat i dceru hlavního hrdiny, zabitou v závěru prvního dílu. Jak daleko ale zajde, to zřejmě ví jen on sám," řekl zdroj blízký produkci snímku Kill Bill.

Tarantino, jenž si po režii snímku Jackie Brownová vzal pětiletou dovolenou, opět chytá dech a vrací se ve velkém stylu. Po dvoudílném filmu Kill Bill nyní hodlá na plátno převést část knihy komiksů Sin City od Roberta Rodrigueze a Franka Millera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám