Hlavní obsah

SuperStar: Vypadl Dolinek, Julian převálcoval porotu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dvě vyvrcholení mělo čtvrté finálové kolo soutěže Česko hledá SuperStar. Tím prvním bylo, ještě před vyhlášením výsledků diváckého hlasování, vítězství Juliana Zahorovského u poroty. Druhým bylo vyřazení Stanislava Dolinka, který se s diváky rozloučil písní.

Foto: Kateřina Konečná
Článek

Sedm soutěžících v přímém televizním přenosu za Sky Clubu Na Brumlovce zpívalo písničky ze šedesátých let. Jen dva z nich si vybrali české skladby, Šárka Vaňková Olivera Twista od Evy Pilarové a Stanislav Dolínek Trezor z repertoáru Karla Gotta. Všem na pódiu pomáhala trojice doprovodných vokalistů.

Julian Zahorovský sklidil za svou píseň obdiv poroty, která mu v minulých kolech ne vždy byla zcela nakloněna, ba právě naopak. V neděli si však získal porotu celou. "Já poznám, když mě něco baví a nebaví. A tohle mě bavilo," zhodnotila jeho výkon Gábina Osvaldová. Ondřej Hejma pro změnu ocenil, že Julian není pavián a umí pár tónů zazpívat.

Aneta Langerová získala tradiční obdiv. Velmi umírněné kritice porota podrobila pouze její účes. Za všechny pochvalná vyjádření o jejím zpěvu vybíráme to Soukupovo: "Nesnesitelná lehkost zpívání je až uhrančující."

Za to u Standy Dolinka to bylo úplně naopak. "Pochvalných" vyjádření se dostalo Standově choreografii, kterou zvolil k písni Karla Gotta Trezor. Za to jeho pěvecké kvality porotci strhali. "Píseň byla nad tvoje síly." "Standa to neudýchal." a další podobná hodnocení sypali sudí jako z rukávu. Soukup by Dolinka dokonce za zpěv do trezoru zavřel.

Kdyby měla o vyřazení jednoho ze soutěžících rozhodnout porota, pak by Osvaldová a Herman vyloučili Dolinka, Hejma Tomáše Savku a Soukup zase Juliana Záhorovského. Za týden budou soutěžící zpívat s big bandem.

Při vyhlašování výsledků čtvrtého kola si moderátoři na sedadlo smrti vybrali hned pětici finalistů - Šárku Vaňkovou, Martinu Balogovou, Stanislava Dolinka, Tomáše Savku a Sámera Issu.

:. ANKETA
Diváci ve čtvrtém kole vyřadili Stanislava Dolinka. Čtenáři Novinek Juliana Záhorovského. více zde
Kdo měl podle vás z pětice vybraných opravdu skončit? Hlasujte v anketě na konci článku.

Anketa

Kdo měl podle vás z pětice vybraných opravdu skončit?
Šárka Vaňková
11,4 %
Martina Balogová
13,9 %
Stanislav Dolinek
49,6 %
Tomáš Savka
9,3 %
Sámer Issa
15,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 6986 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám