Hlavní obsah

Sobotní StarDance bude s respirátory v publiku

Sobotnímu dílu televizní taneční soutěže StarDance bude přihlížet publikum s respirátory. Oznámila to v pátek Česká televize. Taneční show poznamenal koronavirus, kvůli kterému tentokrát nebude sobotní večer moderovat Tereza Kostková a tančit nebudou všechny páry.

Foto: Milan Malíček, Právo

Páry XI. ročníku StarDance

Článek

„Počty případů rostou, a tak zavádíme respirátory v publiku. Předpisy pro natáčení to sice nenařizují, ale zdraví je nejdůležitější,“ uvedla v pátek televize na Twitteru.

Organizátoři reagují na zesílení epidemie. Ve čtvrtek (4348) sice bylo odhaleno méně nakažených než v úterý (6289) a ve středu (5847), ovšem bylo jich víc než ve čtvrtek minulého týdne. Navíc ve sváteční den bývá počet odhalených případů obecně menší, protože se méně testuje.

StarDance bude s Ebenem moderovat Háma

Kultura

Soutěž StarDance poznamenal koronavirus, který byl odhalen po minulém dílu u moderátorky Terezy Kostkové. Sobotní večer by proto měli společně moderovat tentokrát dva muži - společně s Markem Ebenem ještě Aleš Háma.

Změny kvůli koronavirovým hygienickým opatřením nastanou také u párů. Nevystoupí Simona Babčáková a Mirai Navrátil a některé hvězdy dostanou jiné tanečníky. Nadcházející díl by proto neměl být vyřazovací.

StarDance bude. Některé soutěžící budou mít nové tanečníky

Kultura

Televize v pátek uvedla, že je připravená reagovat na aktuální situaci a že všichni se dál testují. „Dnešní PCR u všech vystupujících negativní. Uf!“ napsala.

Reklama

Výběr článků

Načítám