Hlavní obsah

StarDance bude. Některé soutěžící budou mít nové tanečníky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Sobotní vysílání pořadu StraDance podle informací České televize bude. S některými účastnicemi vystoupí noví taneční partneři, dva páry se zřejmě na parketu vůbec neobjeví.

Foto: Milan Malíček, Právo

Páry XI. ročníku StarDance

Článek

Všichni, kdo mají v sobotu zatančit, mají nyní negativní testy, další testování ale bude následovat.

Na parketu se tedy objeví s novými tanečníky zpěvačka Tereza Černochová, která bude tančit a Michalem Kurtišem, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková s Jakubem Necpálem a herečka Marika Šoposká s Michalem Burešem. Herečka Simona Babčáková a zpěvák Mirai Navrátil nevystoupí, plyne z informací Super.cz

Díl bude nesoutěžní. Hlasy diváků ale budou důležité pro další kolo, a to i u těch dvojic, které tuto sobotu nevystoupí.

Ale možná ještě dojde k dalším změnám. „Stále čekáme na výsledek posledního PCR testu jedné z tanečnic, v pátek absolvují všichni účinkující ještě druhé kolo PCR testů,“ sdělila Právu mluvčí České televize Karolina Blinková.

Páry tančící v sobotu 30. října
herec Jan Cina a Adriana Mašková
zpěvačka Tereza Černochová a Michal Kurtiš
herec Zdeněk Godla a Tereza Bufková
tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a Jakub Necpál
farářka Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík
herečka Marika Šoposká a Michal Bureš
krasobruslař Tomáš Verner a Kristýna Coufalová

Soutěž a její podoba se řeší poté, co byl u moderátorky pořadu Terezy Kostkové potvrzen covid, i když měla v sobotu platný negativní test. Kostková je očkovaná a průběh nemoci má podle svých slov mírný. Moderátorku v páru s Markem Ebenem nahradí Aleš Háma.

„Hodlám si to užít… Miluji právě takovéto výzvy. A moderovat ve dvojici s Markem, to se snad odmítnout nedá. A děkuji své dlouholeté kamarádce Tereze Kostkové za tuhle, sice nechtěnou, ale o to víc vzrušující příležitost. A taky za rady, protože jí pořad volám a na něco se jí ptám. Tak se brzy, Terezo, uzdrav, ať mi můžete s Markem příští týden předat slovo ze StarDance do Atleta roku,“ komentoval vzniklou situaci Háma.

StarDance bude s Ebenem moderovat Háma

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám