Hlavní obsah

StarDance bude s Ebenem moderovat Háma

Právo, Jana Perglerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátor, hudebník a bavič Aleš Háma bude moderovat společně s Markem Ebenem v sobotu na ČT 1 zábavnou soutěžní show StarDance. Háma zaskočí za covidem nemocnou Terezu Kostkovou, která musí být v sobotu 30. října ještě v karanténě.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Aleš Háma

Článek

„Čekalo se na negativní výsledky Hámova PCR testu, ten jsme dostali ve čtvrtek dopoledne“, potvrdila Právu mluvčí České televize (ČT) Karolina Blinková.

Aleš Háma je na obrazovce skoro pořád, diváci ho dobře znají. Moderuje v současné době v ČT vědomostní soutěž Kde domov můj?, která se vysílá každý den od pondělí do pátku v podvečer na ČT 1. V sobotu 6. listopadu má na ČT 1 uvádět výsledky Atleta roku 2020. Bude také spolu s Ondřejem Sokolem průvodcem přímého přenosu vyhlášení divácké hudební ankety Český slavík 21 na Nově v pátek 19. listopadu večer.

Tereza Kostková má koronavirus, StarDance moderovat nebude

Kultura

„Vlastně si to hodlám užít… Miluji na moji práci právě takovéto výzvy. A moderovat ve dvojici s Markem to se snad odmítnout nedá. Jdu se zase něco naučit a zažít adrenalinový a vzrušující večer s pořadem, jehož jsem, mám-li čas, pravidelným divákem a obdivovatelem. A děkuji mé dlouholeté kamarádce Tereze Kostkové za tuhle, sice nechtěnou, ale o to víc vzrušující příležitost. A taky za rady, protože jí pořad volám a na něco se jí ptám. Tak se brzy Terezo uzdrav, ať mi můžete s Markem příští týden předat slovo ze StarDance do Atleta roku,“ komentoval Háma svou nečekanou moderaci živého přenosu taneční soutěže.

Tančit se v sobotu bude

„Sobotní StarDance se uskuteční. Jeho definitivní podoba bude oznámena pravděpodobně v pátek před zahájením generální zkoušky. Stále totiž čekáme na kompletní výsledky PCR testů všech účinkujících,“ dodala mluvčí veřejnoprávní televize.

Kvůli tomu, že zatím neznají svoje výsledky PCR testu, jsou dočasně mimo trénink páry Simona Babčáková a Martin Prágr, Tereza Černochová s Dominikem Vodičkou, Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál, Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková a Marika Šoposká s Robinem Ondráčkem.

Reklama

Výběr článků

Načítám