Hlavní obsah

Skupina Robin&son představuje klip s Jakubem Kohákem a Jaromírem Noskem

Právo, jaš, kul

Skupina Robin&son představuje nový videoklip. Je k písničce Emoce, která je titulní na jejím debutovém albu. To vyšlo loni v prosinci.

Klip k písničce EmoceVideo: archív kapely

 
Článek

Robin Sobek, zpěvák a kytarista kapely, říká: „Písničku Emoce jsem složil ze dne na den. Vyburcoval mě k tomu pracovní rozchod, lidská křivost a bezduché chování. To jsou věci, které mě v životě dokážou vytočit a v tomto případě i inspirovat k zamyšlení a psaní. Rád se stávám pozorovatelem situací, lidí, ale v jedné celoplošné televizi jsem vypozoroval lidi na něco si hrající, lezoucí do zadnice někomu, kdo má funkci a na starost jen lacinou zábavu. Ještě na druhý den po mém odchodu mi vedení televize volalo a omlouvalo se za chování člověka, kterého zaměstnávají. Naprosto absurdní situace.“

Písnička Emoce je o motivaci, o začarovaném kruhu lidí, kteří z něj nemohou vyskočit a posunout se v životě dál, ale také o jednotvárných hercích, kteří se stejnou tváří hrají své velké role, a my k jejich sledování den co den pohodlně usedáme.

„Moc si vážím toho, že s nadsázkou se k tématu postavily dvě známé české osobnosti, kterým emoce rozhodně nechybí. Jakub Kohák, který si zahrál režiséra, a Jaromír Nosek, který ztvárnil vyčpělého herce. Oba byli naprosto úžasní a chci jim poděkovat, že do toho šli,“ dodal Sobek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám