Hlavní obsah

Seriál Patricka Swayzeho podle neoficiálních zdrojů končí, sotva začal

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Patrick Swayze prožívá zatím své nejhorší období. Přestože se mu podle některých zdrojů dařilo bojovat s vážnou nemocí (podle jiných umírá), jeho kariéra se podle filmových serverů hroutí. Nový seriál Beast čelí zrušení, sotva začal.

Foto: Mario Anzuoni/Files , Reuters

Patrick Swayze

Článek

V seriálu Beast hraje Swayze hlavní roli drsňáka Charlese Barkera, agenta FBI. Během loňského roku dokázal natáčet první díly, přestože se léčil s rakovinou, a prý se chystá na další sezónu. Jenže podle některých zahraničních serverů už není schopen pracovat.

Podle neoficiálních zdrojů se vedení společnosti A chystá seriál zrušit. Ani mluvčí A to přímo nevyloučil, uvedl jen, že "oficiální rozhodnutí ještě nepadlo".

Herec trpí rakovinou slinivky. Podle některých zdrojů se rakovina rozšířila a herec už odmítl další léčbu a rozloučil se s nejbližšími. V tomto stádiu prý nemoc nelze vyléčit.

Swayze hrál v mnoha filmech, z nichž většina upadla v zapomnění. Legendou se stal hudební film Hříšný tanec z roku 1987, který dodnes úspěšně reprízují všechny televize a navíc podle něj vzniknul divadelní muzikál, který se hrál v Americe i Evropě. Do ČR zatím nedorazil.

Reklama

Výběr článků

Načítám