Hlavní obsah

Scarlett Johanssonová bude loupit diamanty

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Scarlett Johanssonová je podle režiséra Samuela Bayera (a asi padesáti časopisů) "nejvíce sexy ženou" současnosti. Režisér neskrývá nadšení z toho, že s ní  natočí svůj lupičský film Brilliance.

Článek

Bayer si vyzkoušel spolupráci se Scarlett Johanssonovou, když točil lehce erotický videoklip What Goes Around...Comes Around pro zpěváka Justina Timberlaka.

Jak řekl MTV News, Scarlett se prý při práci doslova "stává postavou", kterou hraje. Je to neuvěřitelné, rozplýval se režisér nad tím, jak se dokáže v jedné chvíli smát a hned potom brečet. "Podle těch věcí poznáte, že je někdo hvězda," dodal.

Johanssonová mu podle MTV sama nabídla spolupráci na novém filmu.  "Jmenuje se to Brilliance a je to o zlodějích diamantů. Začneme točit tuto zimu," řekl Bayer.

Johanssonová v poslední době úspěšně spolupracovala s Woody Allenem. Po Match Pointu a komedii Sólokapr, kde vytvořila se starým newyorským neurotikem zábavnou dvojici v roli trochu popletené začínající novinářky, následuje aktuální  Allenův "španělský" snímek. Jeho název zatím není znám, má v něm hrát i Penelope Cruzová. 

Reklama

Související články

Woody Allen se v Sólokaprovi vrací k humoru

Svým předposledním filmem Match Point: Hra osudu své příznivce Woody Allen šokoval. Nebyla to komedie, nebyl v něm New York, jazz ani on sám. Novinkou Sólokapr...

Výběr článků

Načítám