Hlavní obsah

Ozzy Osbourne byl přesvědčen, že umírá

Právo, jaš

Ozzy Osbourne, zpěvák britské skupiny Black Sabbath a úspěšný sólista, prozradil, že byl přesvědčen o tom, že umírá. Nyní, když již ví, že to není pravda, se prý však zdaleka necítí šťastný. Jak sám připouští, hodně trpí. Řekl to v rozhovoru pro server SiriusXM.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ozzy Osbourne

Článek

„Myslel jsem, že to, že umírám, přede mnou všichni skrývají. Bylo mi hrozně, cítil jsem tolik bolesti a neštěstí. Pamatuji si, že jsem své ženě Sharon řekl: Musíš být ke mně upřímná. Ona to ale odmítla,“ řekl Osbourne.

Jeho kondici je v posledních letech těžké označit jako dobrou a celkově zdravou. Seznam jeho nemocí je dlouhý. V poslední době bojuje se stafylokokovými kožními infekcemi a pneumonií z neošetřené chřipky. Má také Parkinsonovu chorobu, a když šel v roce 2019 ve svém domě ve tmě do koupelny a upadl, téměř si roztříštil páteř. Po pádu ze tříkolky v roce 2003 si také dlouho myslel, že bude ochrnutý.

Michael Jackson si o filmové role říkal osobně

Kultura

Jednasedmdesátiletý zpěvák a skladatel dnes říká, že není stoprocentně zdravý, možná prý tak na pětasedmdesát procent. „Pomalu se zotavuji, pořád ale cítím hodně bolesti,“ přiznává smutně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám