Hlavní obsah

Nová alba: Mark Ronson, The Raconteurs i Jiří Smrž

Právo, Jaroslav Špulák

Doba klidu ve vydávání nových alb se blíží. Je jí totiž každoročně léto, kdy se aktivity hudebníků i posluchačů přesouvají na festivaly a koncerty pod širým nebem. Červen nicméně poslal do světa ještě novinky Marka Ronsona, The Raconteurs, Two Door Cinema Club nebo Jiřího Smrže.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Mark Ronson: Late Night Feelings

Foto: Sony Music

Obal alba

Na pátém studiovém albu britského hudebníka producenta Marka Ronsona spolupracovala řada jeho producentských kolegů. Ve skladbách pak zpívají Lykke Li, Camila Cabello, Miley Cyrus a další. 

The Raconteurs: Help Us Stranger

Foto: Third Man

Obal alba

Třetí studiové album americké skupiny The Raconteurs, v jejímž čele stojí zpěvák a kytarista Jack White. Kolekce vznikala v Nashvillu a Tennessee a k rockovému základu si na ní lehounce lehají prvky blues a garážového rocku. 

Two Door Cinema Club: False Alarm

Foto: Warner Music

Obal alba

Severoirská skupina Two Door Cinema Club roste dál. Její novinka je čtvrtý studiový počin v diskografii. Produkoval ji Jacknife Lee a kapela na ní stylově tančí kolem indiepopového základu.

Jiří Smrž: Nedokončené

Foto: Galén

Obal alba

Český písničkář Jiří Smrž nepatří k těm autorům, kteří by pravidelně zásobili své fanoušky novými nahrávkami. Obvykle se na ně naopak dost dlouho čeká. Vyjdou teprve, až řádně nazrají. Na nové desce je jich třináct.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám