Hlavní obsah

Nová alba: José Gonzáles, Lindsey Buckingham, Lil Nas X i Daughtry

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničkář, rocker, raper a rocková kapela. To je nejvýraznější sestava z těch, kteří vydali v minulých dnech své nové album. Českou scénu zastupuje brněnská metalová parta Titanic.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

José Gonzáles: Local Valley

Švédský indiefolkový zpěvák, kytarista a skladatel poslal do světa své čtvrté studiové album. Jeho nové skladby jsou přímočařejší než ty na předešlých albech. Gonzáles je také skvělý kytarista a charismatický zpěvák.

Foto: Mute

Nové album

Lindsey Buckingham: Lindsey Buckingham

Lindsey Buckingham je sedmé sólové studiové album amerického kytaristy, zpěváka a bývalého člena kapely Fleetwood Mac Lindseyho Buckinghama. Deset rockových písniček natočil ve svém domácím studiu v Los Angeles.

Foto: Rhino

Nové album

Lil Nas X: Montero

Po třech letech na scéně vydává americký zpěvák a raper Lil Nas X své debutové album. Montero Lamar Hill je jeho civilní jméno, odtud název kolekce. V pop-rapových skladbách hostují Elton John, Miley Cyrusová a další.

Foto: Columbia

Nové album

Daughtry: Dearly Beloved

Dearly Beloved je šesté studiové album americké rockové skupiny Daughtry. Jde o její první studiové po třech letech. Písničky ctí moderní rockový zvuk a mají šťavnaté melodie. Na podzim kapela vyjede na turné.

Foto: Dogtree

Nové album

Titanic: ON

Brněnská metalová kapela Titanic vydává své nové album. Drží se na něm svého stylu, v něm je vyzbrojena melodickou i hráčskou zručností. Na desce je jedenáct skladeb.

Foto: archiv kapely

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám