Hlavní obsah

Lucie letos vyrazí na dvě turné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Lucie vyrazí na začátku června na sérii koncertů po třinácti českých městech a zavítá i do Bratislavy. Tam turné nazvané Chci zas... 10. června zahájí. Kromě letní rockové šňůry připravuje na podzim také halovou show Lucie v opeře 2022 s originálním aranžmá v doprovodu filharmonie Hradec Králové.

Foto: Ondřej Pýcha

Skupina Lucie, zleva Robert Kodym (kytara, zpěv), David Koller (zpěv, bicí), Michal Dvořák (klávesové nástroje) a P. B. Ch. (baskytara).

Článek

„Těšíme se na open air turné v krásných a osobitých prostorách, v nichž si budeme moct být mnohem blíže, než je tomu ve velkých halách. Společně budeme zažívat ohromnou energii, která při živém vystoupení vzniká, a jež nám v poslední době hodně chyběla. To jsou zážitky, které nelze ničím nahradit,“ zvou na koncert členové Lucie.

Po vystoupení v Bratislavě přijede skupina 15. června do Českých Budějovic. Následovat budou zastávky v Plzni (16. června), Olomouci (23. června), Třebívlici (24. června), Praze (29. června), Mikulově (3. července), Výravě (9. července), Světlé nad Sázavou na Sázavafestu (22. července), Malé Skále (5. srpna), Lokti (6. srpna), Buchlovicích (26. srpna), Žatci (27. srpna) a celé turné uzavře set v amfiteátru ve Strakonicích, který je naplánovaný na 2. září.

Koncerty Lucie v opeře se odehrají 22. září v Ostravě, 12. října v Praze, 20. října v Bratislavě, 26. října v Pardubicích a 5. listopadu v Brně.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám