Hlavní obsah

Kariéru Janet Jacksonové ovlivnilo bratrovo obvinění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Janet Jacksonová vydala novou ukázku ze svého připravovaného dvoudílného dokumentu s názvem Janet. Zpěvačka v ní prozradila, jak obvinění jejího bratra Michaela Jacksona ovlivnilo její kariéru.

Foto: ČTK

Janet Jacksonová byla mnoho let ve stínu slavnějšího bratra.

Článek

Dvoudílný dokument s názvem Janet bude vysílán 28. ledna 2022, v roce čtyřicátého výročí premiéry zpěvaččina debutového alba. Za dokumentem stojí americká televizní společnost A & E Networks. Ve snímku, který zkoumá pozici zpěvačky na hudební scéně, se objeví několik známých tváří včetně Missy Elliottové nebo Mariah Careyové. Díky upřímným rozhovorům film podrobně popisuje, jaký byl její osobní život.

V nové upoutávce Jacksonová mimo jiné vysvětluje, proč se rozhodla film produkovat. Řekla, že je to něco, co bylo potřeba udělat. „Byly doby, kdy jsem vlastně nechápala, kam patřím,“ vysvětlila. „Můj otec byl velmi přísný. Řídil můj život, mou kariéru. Říkal mi, že prostě budu zpívat.“

Když se jí v upoutávce zeptali, zda obvinění ze sexuálního zneužívání dětí proti jejímu zesnulému bratrovi Michaelu Jacksonovi ovlivnilo její kariéru, odpověděla: „Ano. Byla jsem vinna ze spoluúčasti. Předpokládám, že se tomu tak říká, že? Vynesou vás do výšin, a když vyrostete, rychle vás zničí.“

Před svou smrtí v roce 2009 a po ní byl Michael Jackson předmětem mnoha obvinění ze sexuálního zneužívání, která vždy popíral. Toto téma prozkoumal snímek britského filmaře Dana Reeda nazvaný Leaving Neverland z roku 2019.

Bezmála čtyřhodinový dokument je rozdělen do dvou částí. První se týká především obvinění Wadea Robsona a Jamese Safechucka, údajných obětí Michaela Jacksona, druhý se soustředil na proces, který byl proti zpěvákovi veden.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám