Hlavní obsah

Ivana Korolová oznamuje vydání debutové desky klipem k písni Paleo

Právo, jaš, kul

Herečka a zpěvačka Ivana Korolová uvádí novým klipem k písničce Paleo svou debutovou desku Kruhy. Pokřtí ji v neděli 15. prosince v pražském Paláci Akropolis a jejím kmotrem bude hudebník a textař Ondřej Ládek aka Xindl X.

Klip Ivany Korolové k písni PaleoVideo: archiv umělkyně

 
Článek

Zatímco jarní klip V tom si díky vtipně podané tematice těhotenství pustil na YouTube už více než milion posluchačů, videoklip Paleo zpracovává myšlenku, že nic se nemá přehánět, ani zdravá strava či cvičení. Jako režisérka se pod něj podepsala Sofie Šustková.

„Pořád kolem sebe vidím a slyším, že někdo drží keto dietu, paleo dietu nebo nejí lepek, mléčné výrobky nebo nejí pomalu vůbec. Vydrží to drastickým způsobem dva týdny a pak to jede celé od začátku. Myslím, že je dobře dbát na zdravou stravu a pohyb. Sama jsem během posedlá a občas venku obejmu strom a čerpám z něj energii. Ale všeho s mírou,“ říká Korolová.

Autorem hudby na albu je Armin Effenberger. Texty pak napsala zpěvačka společně s Marikou Šoposkou.

„Mám radost, že je má deska konečně na světě a že se mi po sedmi letech splnil sen. Během nich jsem se utvrzovala v tom, kterým směrem se chci v hudbě vydat. Myslím, že se nám podařilo společně s hudebním producentem Arminem Effenbergrem vytvořit taneční elektropopovou desku s nádechem devadesátek, u které se lidi můžou pobavit, zapařit a občas i zamyslet,“ dodává Korolová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám