Hlavní obsah

Gotta operovali kvůli břišní příhodě, ne kvůli srdci

– Praha • Aktualizováno

Zpěváka Karla Gotta lékaři v úterý operovali kvůli náhlé příhodě břišní. Informovala o tom zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. Média původně spekulovala, že zpěvák podstoupil operaci srdce. Gottův stav je nyní stabilizovaný, zotavuje se a rehabilituje.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Karel Gott

Článek

Šestasedmdesátiletý Gott je hospitalizován v Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM). Do centra přijel už v neděli, protože mu bylo nevolno. Na Facebooku to uvedla jeho manželka Ivana.

Gott měl v létě problémy se srdeční arytmií, na kterou bere léky. Lékaři při současné hospitalizaci vyloučili, že by jeho stav měl kardiovaskulární příčiny. V úterý podstoupil operaci břicha.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

"Pan Gott žádá o respektování soukromí. Své příznivce a kolegy Karel Gott moc zdraví a děkuje za všechna povzbuzující přání k brzkému uzdravení," uvedla Stolzová.

Zpěvák kvůli zdravotním problémům zrušil některé koncerty. V posledních týdnech ale absolvoval řadu akcí. Kromě několika koncertů pokřtil v září komplet pěti CD, který shromáždil jeho duety s českými a zahraničními interprety. V září mluvil Gott o tom, že připravuje své další album, které má vyjít za dva roky. V jeho diskografii doma i v zahraničí bude 289. v pořadí.

Reklama

Související témata:

Související články

Karel Gott je v nemocnici

Zpěvák Karel Gott byl hospitalizován v pražském Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) a zrušil svá vystoupení na nejbližší období. Bez dalších...

Gott je po operaci

Zpěvák Karel Gott, který je hospitalizován v pražském Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM), v noci na středu podstoupil operaci. Na Gottově...

Výběr článků

Načítám