Hlavní obsah

Filmový Thor se dočká pokračování v roce 2013

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angels

Veleúspěšný film Thor představil svou premiéru v letošním roce začátkem května. Na připravovanou "dvojku" se můžeme těšit v roce 2013. Studio Disney a Marvel už dokonce stanovilo datum premiéry, a to na 26. července 2013.

Foto: Profimedia.cz

Superhrdinský film Thor zaujal děti i dospělé.

Článek

Pokračování letošního letního "superhrdinského" filmu Thor by se mělo v kinech objevit za dva roky a americká filmová studia Disney a Marvel už stanovila i termín jeho premiéry. Jak napsal server Deadline, k režii Thora 2 se ale patrně nevrátí Kenneth Branagh, jakkoli to Marvel Studios zatím oficiálně nepotvrdilo.

Thor 2 by tak v roce 2013 měl následovat jen několik měsíců po jiném pokračování úspěšné filmové série studia Marvel. To naplánovalo na 3. května premiéru akčního filmu Iron Man 3. Sám režisér Branagh se k možnosti pokračování Thora vyjádřil na dotaz novinářů.

"Slýcháte o lidech, kteří si schovávají věci na filmovou dvojku nebo trojku," řekl po premiéře Thora v Los Angeles. "Já tomu ale vůbec nerozumím. Dám to tam všechno, když si budu myslet, že to filmu pomůže, aby byl lepší.

Ano, můžete přemýšlet o věcech pro dvojku nebo trojku později, když dostanete šanci je natočit. Ale tu nedostanete, když jednička nebude dost dobrá."

Reklama

Související témata:

Související články

Vzniká film o "Monty Pythonech"

Film, který připomene slavnou britskou komediální skupinu Monty Python's Flying Circus a vznik jejich kultovního snímku Život Briana, se bude natáčet ve Velké...

Premiéra - Transformers 3

K vysvědčení dostanou děti sice jen jednu filmovou premiéru, ale velkolepou – potřetí totiž přicházejí Transformers...

Výběr článků

Načítám