Hlavní obsah

Filmový Hollywood se chystá

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Americe se již nahlas hovoří o znovuotevření kin. Prvním velkým filmem, který by se v nich mohl objevit, je thriller Unhinged s Russellem Crowem v hlavní roli. Jeho premiéra je naplánovaná na 10. červenec a odbude se, pokud to okolnosti týkající se onemocnění covid-19 dovolí.

Foto: Profimedia.cz

Russell Crowe ztvárnil hlavní roli ve filmu Unhinged.

Článek

Crowe již na svém účtu na Twitteru představil plakát filmu. Bude vyprávět o ženě, která se na své cestě spojí s nesprávným mužem. Scénář napsal specialista na napínavé příběhy Carl Ellsworth, režisérem je nepříliš známý Derrick Borte. Ženu si zahraje Caren Pistoriusová.

V Hollywoodu je na vstup do kin připraven i Tenet. Sci-fi snímek režiséra Christophera Nolana by měl mít premiéru 30. července. V hlavních rolích se v něm představí John David Washington, Robert Pattinson a Elisabeth Debicky.

Další filmaři již chystají data premiér svých filmů. V řadě studií také řeší to, v jaké posloupnosti filmy, které byly kvůli koronavirové krizi odloženy, do kin nasadit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám