Hlavní obsah

Do Česka míří muzikálová ABBA

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do pražské Sazka Arény se chystá muzikál Mamma Mia!, který je založen na písničkách legendární popové skupiny ABBA. Mamma Mia! bude mít českou premiéru v Sazka Areně 10. října 2007 v rámci mezinárodního turné, uvedla agentura Interkoncerts.

Článek

Muzikál je ve světě velmi populární a komerčně úspěšný. Odstartoval v Londýně v roce 1999 a v roce 2000 pronikl do Ameriky. Poprvé se hrál v Torontu a postupně pronikl i na Broadway. Podle pořádající agentury ho vidělo už 30 miliónů diváků.

V představení zazní 22 skladeb od ABBy, např. Chiquitita, Dancing Queen, The Winner Takes It All, Super Trouper, Take a Chance On Me či Voulez-Vous.

Vstupenky jsou k dispozici ve všech prodejních místech Sazka a.s., na webovém portálu www.sazkaticket.cz nebo v prodejně Ticketpro v pražské Rytířské ulici.

Připravuje se i film

Jak nedávno informoval server Daily Variety, dočkají se fanoušci vzpomínající se slzou v oku na staré hity ABBy i filmu Mamma Mia!. Bývalý představitel Jamese Bonda Pierce Brosnan dostal jednu z hlavních rolí vedle Meryl Streepové. Brosnan má hrát jednoho z možných otců hlavní hrdinky (Streepová), přestože herečka (narozena 1949) je starší než Brosnan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám