Hlavní obsah

Černí baroni na Nemocnici nenavázali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třetí pokračování seriálu Černí baroni jasně ukázalo, že Nemocnice na kraji města představovala výjimečný fenomén, jehož úspěch se nedá snadno zopakovat.

Foto: Aleš Plevka

Stálice české herecké profese - Květa Fialová a Naďa Konvalinková.

Článek

Jestliže se minulý týden dal pokles sledovanosti vysvětlit tím, že Nova nasadila proti baronům těžký kalibr - speciální vydání reportáže Na vlastní oči o vrahovi Kajínkovi, v případě třetího dílu tomu tak už není. Baroni sice zaznamenali po propadu vzestup, vybralo si je 34,8 % z diváků u televizorů, což v absolutních číslech představuje 1,59 miliónu lidí, což je o 300 000 více než minulý týden, ale současně o 300 000 méně než kolik lidí se dívalo na Nově na Prásk. Ten upřednostnilo 40,6 %. Pro Českou televizi to jsou pořád dobré výsledky, ovšem nepatří do kategorie snů, zůstávají v přízemní realitě.

Polepšila si také Prima. Zatímco v době Nemocnice se její repríza Komisaře Rexe musela spokojit s nějakými osmi devíti procenty, tak v pondělí Denní světlo sledovalo 22 % diváků.

Tradičně dobře si vede Cestománie, sledovalo ji stejný počet jako Černé barony, v době mezi 21 a 21:30 ji tedy upřednostnilo 40,7 5 diváků.

zdroj ATO-Mediaresearch

Reklama

Související témata:

Související články

Černí baroni Nemocnici nepřekonali

Černí baroni mají status kultovního díla. Projevilo se na to zájmu o první díl stejnojmenného seriálu, který v pondělí uvedla Česká televize....

Kajínek sebral baronům polovinu diváků

Nejsledovanějším pořadem pondělního večera se stala reportáž TV Nova Na vlastní oči nazvaná Kajínek - vrah nebo oběť. Ta měla, jak dopředu avízovali její...

Výběr článků

Načítám