Hlavní obsah

Britský producent točí s bývalými členy kapely Chinaski

Novinky, Stanislav Dvořák

Skupina Napořád začala v pondělí natáčet v Teplicích své písně s britským producentem Clintem Murphym. Formaci tvoří Ondřej Škoch a Petr Kužvart (ex-Chinaski), Barbora Fialová a Josefína Čermáková.

Foto: Aneta Jodar

Skupina Napořád

Článek

Producent Murphy zpracuje čtyři nejlepší singly, které vybrali fanoušci. „Natáčení singlů s Clintem Murphym mělo proběhnout v polovině března. Kvůli koronaviru jsme původní strategii kapely Napořád úplně přehodnotili, ale věříme, že celé to zvláštní období bylo vlastně přínosem. Čtyři skladby, které s Clintem během týdne natočíme, pro nás znamenají opravdu hodně – přibližujeme se zase o velký kus k vlastní desce a většímu koncertování,“ tvrdí Ondřej Škoch.

Foto: Aneta Jodar

Skupina Napořád

Skladby Anděl, Miláček, Bez tebe a Krok minus rok vybrali jako čtyři nejlepší z repertoáru kapely Napořád fanoušci prostřednictvím sociálních sítí.

„Moc se těšíme, až se naše nové písně začnou pod jeho rukama posouvat a proměňovat k lepšímu výsledku. Já a Kuži navazujeme s Clintem na spolupráci z minulosti, pro holky a ostatní kluky z kapely to bude premiéra,“ dodal Škoch.

V průběhu podzimu točí kapela další skladby a videoklip. V listopadu plánuje velký koncert.

Reklama

Výběr článků

Načítám