Hlavní obsah

Aneta Langerová s Korben Dallas. Konečně

Právo, jaš, kul

Když Aneta Langerová a členové slovenské skupiny Korben Dallas dávali v zimě název svému EP, nemohli tušit, jaký nový význam získá. Pojmenovali ho Konečně. V té době vyjadřovalo radost z toho, že jejich několikaletý hudební flirt vedl ke vzniku šesti písniček a společnému turné. Koncerty i vydání nahrávky bylo nakonec nutné kvůli koronaviru posunout, jejich čas přichází až nyní.

Foto: Supraphon/Tomáš Benedikovič

Kapela Korben Dallas a Aneta Langerová.

Článek

„Děkuju klukům z Korben Dallas za příležitost udělat si společný československý výlet, a spojit tak naše světy do jednoho. Mluvíme stejným jazykem, hudbou, a konečně nastal čas, kdy se můžeme vydat do českých a slovenských měst a naše písně si zahrát a zazpívat,“ říká Langerová.

O nahrávání, mix i produkci se postaral kytarista Korben Dallas Ľuboslav Petruška. „Album je výjimečné po všech stránkách. Tím, jaké jsou na něm písničky. Tím, že jsme jeho preprodukci věnovali mnohem více pozornosti než obvykle. Tím, jak a kde jsme ho nahrávali. A dokonce i tím, že díky koronaviru jsme si ho ještě před vydáním mohli poslechnout vícekrát, než je obvykle možné, neboť na svou chvíli čekalo hotové několik měsíců,“ říká.

Kolekce vyšla 3. července v digitální distribuci. Fyzický nosič bude možné zakoupit až na koncertech. První společné vystoupení proběhne 1. srpna v rámci festivalu Prázdniny v Telči.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám