Hlavní obsah

Abrams natočí film o cyklistovi Armstrongovi

Život amerického cyklisty Lance Armstronga, který minulý týden poprvé veřejně potvrdil, že během své kariéry dopoval, se objeví na filmovém plátně. Výpravný snímek se chystá natočit režisér J. J. Abrams a studio Paramount Pictures podle připravované knihy reportérky listu The New York Times Juliet Macurové Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong (Kolo lží: Pád Lance Armstronga).

Článek

Sportovní novinářka sledovala Armstrongovo zotavení z rakoviny i zisk sedmi titulů ve slavném závodě Tour De France, o něž ale cyklista po prokázání dopingu přišel. Její kniha má vyjít letos v červnu, napsal australský zpravodajský server news.com.au.

Režisér J. J. Abrams za sebou má filmy jako Mission: Impossible III z roku 2006, Star Trek z roku 2009 a Super 8 z roku 2011.

Ihned po zveřejnění plánů na natočení snímku o Armstrongovi se začalo spekulovat o možném hlavním představiteli. Na prvním místě se skloňuje jméno Matta Damona, ovšem padlo i jméno herce a Armstrongova přítele Jakea Gyllenhaala. Za možného filmového Armstronga je považován i australský herec Sam Worthington či jeho britský kolega Jude Law.

Reklama

Výběr článků

Načítám