Hlavní obsah

V Sazka Areně vše připraveno na koncert Madonny

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V Sazka Areně v Praze je již téměř vše připraveno na první koncert zpěvačky Madonny. V hale stojí pódium s molem mezi diváky, nad ním je obrovská koule a po stranách jsou další dvě pódia. Podle informací Práva je v zákulisí připraveno množství balónků se jménem zpěvačky a názvem probíhajícího turné - The Confessions Tour.

Článek

Zpěvačka Madonna se celou středu věnovala přípravě koncertu a pobývala v hotelu Four Season. Po 15. hodině odjela do Sazka Areny na zvukovou zkoušku, po které na místě zůstane a bude se chystat na večerní vystoupení.

Ona i její tým budou pobývat v šatnách, jejichž vybavení odpovídá potřebám největší hvězdy současné pop music. Veškerý sortiment a vnitřní vybavení zajišťuje společnost, kterou si najala na celé turné. Naši pořadatelé z agentury Interkoncerts byli jen vyzváni, aby zajistili výzdobu ze čtyř druhů květin, které má Madonna ráda, a aby pomohli s maličkostmi týkajícími se občerstvení.

Před Sazka Arenou se již několik hodin srocují lidé, kteří chtějí mít na ploše ta nejlepší místa. Pouštět se začne kolem 18. hodiny. Jak sdělil mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund, Sazka nabízela přes terminály odpoledne ještě 300 vstupenek na středeční koncert a 200 na čtvrteční ve všech cenových relacích.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna předvede velkolepou podívanou

Osmačtyřicetiletá detroitská rodačka Madonna Louise Veronica Ciccione, užívající v uměleckém světě pouze své první jméno, vystoupí ve středu a ve čtvrtek od 20...

Výběr článků

Načítám