Hlavní obsah

Pavel Zuna odchází z TV Nova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Populární moderátor a držitel několika ocenění Pavel Zuna končí podle informací Práva k 30. červnu v televizi Nova.

Článek

"Televize Nova nyní prochází docela zásadními změnami a já se v nich necítím dobře. A protože jsem něco jako hlavní tvář té televize, mám pocit, že v takové situaci je po šesti letech čas odejít," řekl ke svému rozhodnutí Právu Zuna. Dodal, že odchází na vlastní žádost dohodou.

Zuna tvrdí, že zatím neví, co bude po odchodu z Novy dělat, neboť neodchází kvůli nějaké konkrétní nabídce. V Nově prošel funkcemi šéfa zpravodajství, náměstka programového ředitele a moderátora hlavní zpravodajské relace Televizní noviny.

Z pozice programového šéfa odešel v červnu 2004. [celá zpráva] Odchod tehdy zdůvodnil tím, že se chce více věnovat rodině. V tomtéž roce měl také na starosti úspěšný projekt první řady Superstar, který právě v červnu končil.

Zuna se sedmkrát stal Mužem roku TV Nova v anketě ANNO, šestkrát byl zvolen Moderátorem zpravodajského pořadu v anketě TýTý.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám