Hlavní obsah

Travolta a Pitt mají hrát v novém Dallasu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká média spekulují, která velká hvězda se objeví v nové celovečerní verzi legendární mýdlové opery Dallas. Ta se má točit letos na Floridě. John Travolta má hrát zlého J.R., ale mluví se i o Bradu Pittovi. Že by nový Bobby?

Článek

John Travolta, Brad Pitt, Matthew McConaughey a Catherine Zeta-Jonesová mají být novými Ewingy a hlavními hvězdami velkorozpočtového celovečerního filmu. Vše nasvědčuje, že to bude naprosto dokonalý hollywoodský kýč.  

Producentům filmu se už podařilo rozzuřit skutečný Dallas v Texasu, protože tam se točit nebude. Stát Florida Texasany převezl tím, že filmařům nabídl štědré dotace za umístění filmu na jejich území. Designéři proslulého Southforku pak vybudovali kopii tohoto slavného ranče poblíž Jacksonvillu.

Producent Michael Costigan k tomu řekl: "Upřímně řečeno, Dallas nikdy nebyl na předním místě v našem seznamu, protože nepůsobil jako ekonomicky přijatelné místo pro filmování." Dallasská filmová komise je ale jiného názoru. To, že Dallas nebude vyroben v Dallasu, je pro ní naprostá hrůza.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám