Hlavní obsah

TV tip: mafián se hroutí a Fantomas se zlobí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televizní víkend bude tentokrát patřit samým zločincům, vyvrhelům, prostitutkám a vraždícím agentům. Začne to v pátek Fantomasem a následovat bude psychicky labilní mafioso v komedii Přeber si to, drsný agent v Mission impossible a call-girl v Pravdivé romanci.

Článek

Fantomas se zlobí

Fantomas chce už zase ovládnout svět. Co se dá dělat. Novinář Fandor a přitroublý komisař Juve, vyzbrojeni odvahou, střílejícími cigáry a proslulou umělou rukou se mu musí opět postavit. Téměř ho dostanou, ale v poslední chvíli zlosyn uniká, aby se mohl vrátit v dalším díle.

Nova, Pá 20.00

Přeber si to

Další komedie a zase o zločincích. Ve filmu exceluje herecká dvojice Billy Crystal - Robert De Niro. První z nich je psychologem a touží jen po klidu, druhý je mafián, který se začíná tak trochu hroutit.

Psycholog ho musí okamžitě vyléčit, protože se chystá sjezd všech mafiánských bossů a tam musí pacient působit jako rozhodný šéf. Doktor Sobol o tuto práci moc nestojí, jenže co může dělat, jde o mafiánskou "nabídku, která se nedá odmítnout."

ČT1, So, 21.05

Mission Impossible

Tým špionů, jehož členem je hlavní hrdina filmu, mladý schopný agent Ethan Hunt, dostane příkaz odletět do Prahy, kde sovětský agent Golicin chystá krádež seznamu tajných agentů z americké ambasády. Mají ho zadržet i s jeho zákazníkem. Akce však skončí tragicky. Agent nejen málem přijde o život, ale ještě ho obviní ze zrady.

Mission Impossible je akční film, který určitě zaujme příznivce Toma Cruise a také ty diváky, kteří si libují v poznávání míst ve filmech - točil se totiž v historickém centru Prahy.

Nova, So, 21.40

Pravdivá romance

Neobyčejný film se tváří drsně, ale v podstatě jde o romantiku jako trám. Ze skvělé atmosféry této skorogangsterky je trochu cítit Tarantino (spoluautor scénáře), ale není to typický tarantinovský film. Nad suchými hláškami a cákáním krve tu převládají dlouhé cituplné hovory a mnohoslibné noční pohledy. Chvíli to vypadá na příběh o napravené prostitutce, jenže pak přijde masakr. Zkrátka Pretty Woman říznutá Pulp Fiction.

Nova, Ne, 22.30

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám