Hlavní obsah

Zvoňte a vysílejte jen dvakrát!

Právo, zaj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Improvizovaný seriál televize Nova Zvoňte dvakrát!, který se vysílal v Německu jako Schillerstrasse, sledovalo v úterý po 21. hodině 1,049 miliónu dospělých diváků, tedy o více než polovinu méně než její původní seriál Ordinace v růžové zahradě. Příští týden jich pravděpodobně nepřibude.

Článek

Kříženec zábavného pořadu a seriálu bez scénáře, v němž herci improvizují podle pokynů moderátora hry Antonína Procházky, totiž v prvním třičtvrtěhodinovém dílu nevyrobil jedinou zajímavou situaci. Trochu rozruchu přinesli do nového bytu Hany Igondy Ševčíkové až muži - Mario Kubec a Josef Carda, kdy se ženským protagonistkám Kateřině Hrachovcové a Tereze Bebarové viditelně ulevilo, že v tom už nejsou tak samy.

K atraktivitě novinky, která by měla mít celkem třináct dílů, nepřispěl ani příchod hvězdného hosta Michaela Kocába, který do studia přinesl vlajku Evropské unie, ani pokus moderátora zaskočit herce oznámením, že přímo pod Hančiným novým bytem bydlí premiér Paroubek. Nic zvláštního z toho totiž nezískali: Premiérovy trenýrky mohly pobavit za oknem jeho chalupy, ale ve studiu Novy? 

Anketa

Připadal vám pořad Zvoňte dvakrát zábavný?
Ano
5,4 %
Spíše průměrný
3,9 %
Naprostý propadák
90,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1050 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám