Hlavní obsah

TV: Pokračování seriálu Místo nahoře je na světě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Poslední klapka uzavřela v neděli 4. prosince natáčení seriálu Místo v životě, který navazuje na Místo nahoře. Seriál se ale přestěhoval z ČT na Novu. Jak to dopadlo, budete moci posoudit v roce 2006, kdy se bude vysílat.

Článek

"Pod režijním vedením Jiřího Chlumského a v produkci společnosti Space Films vzniklo 13 nových dílů, v nichž se opět setkáme s obyvateli známého městečka Žďár a nedalekého satelitu. Na křižovatce života se tentokrát ocitají hlavní hrdinové Jan Kadlec (Ondřej vetchý) a Martina Lukešová (Barbora Seidlová). Netuší, že jejich očekávané dítě i vztah jsou v ohrožení," prozradila Marie Skrčená z TV Nova.

Nebudou chybět ani rodiče Martiny, drsný kapitalista Rokyta a svérázný policista Šrédr. Navíc prý přibude nová rodina úspěšného právníka Janaty.

Místo nahoře patří pravděpodobně k tomu nejlepšímu, co se v naší polistopadové seriálové tvorbě urodilo. Příběh se poměrně zdařile vyhýbal klišé, měl náznaky humoru a podrželi ho i dobří herci. Také se na něm moc nešetřilo, což věci prospělo.

Pokud Nova tento trend zachová, mohl by to být dobrý seriál. Tvůrci slibují, že žádná ze scén seriálu Místo v životě se nenatáčela ve studiu, všechny prý vznikaly v reálném prostředí malého města, které reprezentuje Slaný, a ve vilovém satelitu nedaleko Mníšku pod Brdy. Natáčelo se od 12. července do 4. prosince 2005, tedy celkem 84 dní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám