Hlavní obsah

Úprk na Slovensko zvýšil VyVoleným sledovanost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nenadálé stěhování na Slovensko přineslo nejen posledním pěti VyVoleným zpestření a vytržení ze stereotypu, ale i TV Prima vyšší sledovanost. V neděli se na večerní pořad dívaly takřka dva milióny diváků.

Článek

Po evakuaci z vily kvůli bombě z 2. světové války museli členové štábu i samotní soutěžící absolvovat rychlé vystěhování, skoro jako kdyby zasáhl ve vile v ulici Pod Harfou nerudný exekutor.

Sledovanost oblíbeného formátu reality show se standardně drží na předních příčkách. V neděli se počet diváků vyšplhal na úroveň nejsledovanější české reality show Výměna manželek, kterou každé pondělí vysílá TV Nova. Big Brother si v neděli udržel hranici milión dvě stě tisíc diváků. Značného diváckého úspěchu dosáhl prime time film na prvním programu České televize Nepodepsaný knoflík.

Jejich zahraniční cesta vede ke slovenským kolegům, se kterými budou pravděpodobně bydlet až do konce soutěže, která je ohlášena na 10. prosince

Přibude nových tváří, dojde ke klasickému oťukávání a vytváření nových vazeb. Jak dlouho se ale zabydlí čeští VyVolení ve slovenském reality hnízdečku, nikdo neví, ale dá se očekávat, že tento akt přinese nové diváky a zvýší sledovanost.

Reklama

Výběr článků

Načítám