Hlavní obsah

U Američanů mají úspěchy komedie na sexuální témata

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komedie The 40-Year-Old Virgin (Čtyřicetiletý panic) se při své premiéře vyšvihla v amerických kinech do čela žebříčku návštěvnosti a podle odborníků by měla následovat úspěšné tažení další komedie na sexuální téma Nesvatbovi.

Článek

V hlavní roli The 40-Year-Old Virgin se objevuje spoluautor scénáře Steve Carell. Hraje prodavače, o němž se spolupracovníci dozvědí, že dosud nepřišel o panictví, a snaží se mu sehnat ženu. Film, který stál 26 milionů dolarů, o prvním víkendu utržil 20,6 milionu dolarů. Je první režií televizního scénáristy Judda Apatowa.

Komedii ocenili i kritici. Domnívají se, že by si mohla i bez velké reklamy udržet pozornost diváků podobně jako Nesvatbovi, kteří patří k největším letním úspěchům v amerických kinech.

Tato komedie s Owenem Wilsonem a Vincem Vaughnem o dvojici sukničkářů, kteří si ke svým eskapádám vybírají romantické prostředí svateb, se i šest týdnů po uvedení drží na čtvrtém místě. Od nástupu do kin komedie utržila již 178 milionů dolarů.

Na druhém místě se minulý týden s tržbami 16,5 milionu umístil thriller Noční let, který režíroval známý autor horrorů Wes Craven. Třetí skončil šampión předcházejících dvou víkendů, drama Čtyři bratři, s tržbou 13 milionů dolarů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám