Hlavní obsah

Marilyn Manson míní svět podrobit šokové terapii svými filmy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvák Marilyn Manson začal točit krátké filmy. První čtyři pod souhrnným názvem Fantasma Gloria míní zveřejnit na svých internetových stránkách. Uvedl to časopis Rolling Stone.

Článek

"Přinášejí vize Lewise Carroll...a já jsem Carroll," prozradil zpěvák. Podle jeho vlastních slov však filmy, které natáčí, nejsou nijak decentní.

"V noci jsem vzal vypreparovanou osmdesát let starou opici, zapálil ji v bazénu a filmoval podvodní kamerou. Bylo to nádherné, jako když spojíte dohromady katastrofu Titaniku, vzducholodi Hindenburg a King Konga."

Manson přichází s novým uměleckým stylem, jemuž říká horipilace, neboť spojuje hororové obrazy s depilací. "Bude to hrůzné jako vytrhávání chlupů z vašich nohou," řekl a dodal: "Nechci už dělat umění pro ostatní lidi, zejména pro nahrávací společnosti a měnit je ve zboží. Chci prostě dělat umění."

Manson s hudbou nekončí

Manson má i další plány, v Los Angeles otevírá galerii, vydává knihu vlastních maleb a svůj vinný sklep míní předělat na opiové doupě, což vysvětlil slovy: "Nepiju víno."

Přesto se jeho fanoušci nemusejí obávat, že by už nikdy nic nenatočil. Dokončil osmnáct nových písní. "Nepřestal jsem psát hudbu a nezačal místo toho plést. Je si myslím, že svět právě teď není dobré místo pro uvádění hudby. Nejprve musíme napravit svět pomocí horipilace."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám