Hlavní obsah

Terminátor bude do sedmnácti nepřístupný a vrátí se další původní herec

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Terminator: Dark Fate je snímek, ke kterému se upínají všechny naděje zbylých fanoušků série. Po nepovedených pokračováních by bylo na čase nabídnout něco důstojného. Další novinky o filmu teď prozradil režisér Tim Miller.

Foto: Paramount Pictures

Arnold Schwarzenegger je zpět.

Článek

U předchozích dílů Terminator: Genisys a Terminator: Salvation panovala snaha upravit je na rodinné filmy přístupné mládeži, ale výsledek byl spíše tristní. Miller v tom odmítl pokračovat a chce označení R, přestože je to po finanční stránce odvážné.

„Vždycky tomu tak nebylo a fanoušci si to tak nějak vyžádali... DNA Terminátora je sakra R,“ řekl režisér.

Bude to tedy syrový R film, což znamená, že kdokoliv do sedmnácti let by se na něj bez doprovodu rodičů neměl dostat. Většina velkorozpočtových filmů se tomu snaží vyhnout, protože film přijde o teenagery, kteří kupují hodně lístků.

Foto: Profimedia.cz

Edward Furlong se po dlouhých letech vrací do Terminatora.

Foto: Tristar Pictures

Terminátor 2: Den zúčtování. Arnold se proměnil ze zlého zabijáka na tatínka.

Další zajímavostí je, že v Dark Fate hraje už skoro zapomenutý Edward Furlong.

Vedle Arnolda Schwarzeneggera a Lindy Hamiltonové se tak objevuje další postava ze zlaté éry Terminátora. Furlong hrál v devadesátých letech Johna Connora v legendární „dvojce“, kde se proháněl na motorce za doprovodu vypalovačky You Could Be Mine od skupiny Guns N Roses a vykrádal bankomaty.

O Furlongovi se až doteď nemluvilo. Není jasné, jestli jde o větší roli nebo jen o symbolické cameo. Po Terminátorovi 2 se mu už moc nedařilo, jeho kariéra šla prudce dolů a zažil i soudní tahanice kvůli údajnému domácímu násilí.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám