Hlavní obsah

Nová alba: The Chemical Brothers, Emma Bunton či Norah Jones

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

The Chemical Brothers mají na scéně silnou pozici průkopníků žánru, takže každé jejich album stojí za pozornost. Novinka Emmy Bunton je pozoruhodná kvůli zpěvaččině minulosti, stejně jako singlový výběr zpěvačky a skladatelky Norah Jones. A za názvem LSD se skrývá zbrusu nový projekt.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

The Chemical Brothers: No Geography

Foto: EMI

Nová alba

Deváté album manchesterského elektronického dua The Chemical Brothers nabízí deset skladeb včetně dříve zveřejněných singlů MAH a Free Yourself. Jde o nové album skupiny po čtyřech letech. 

Emma Bunton: My Happy Place

Foto: BMG

Nová alba

Členka slavné britské kapely Spice Girls, Emma Bunton, přichází se svým v pořadí čtvrtým sólovým počinem. Pokračuje na něm ve své popové cestě, ovšem nijak výrazné skladby na kolekci nenabízí. 

Norah Jones: Begin Again

Foto: Blue Note

Nová alba

Americká zpěvačka Norah Jones dala na svou novinku Begin Again své singly, které vyslala do světa v letech 2018 a 2019. Zahrnuje spolupráci se skladateli a producenty Jeffem Tweedym a Thomasem Barlettem. Na desce je sedm skladeb. 

LSD: Labrinth/Sia a Diplo Presents LSD...

Foto: Columbia

Nová alba

Seskupení LSD se vzešlo ze vzájemné umělecké náklonnosti tří hudebníků. Jeho vznik iniciovali Labrinth a Sia. Ti se poprvé setkali, aby napsali společnou písničku. Velice rychle však zjistili, že toho dohromady stvoří víc. Jejich potenciál se znásobil příchodem Dipla.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám