Hlavní obsah

Skupina Sendwitch vydává klip jako vzpomínku na euforii turné s kapelou Rybičky 48

Právo, jaš, kul

Poděbradská rocková čtveřice Sendwitch přichází s videoklipem k nové písni Nahoru dolu. Hostuje v ní zpěvák Kuba Ryba z formace Rybičky 48. Videoklip zachycuje atmosféru dvou největších koncertů turné Best Fu(c)k Off, které na podzim skupiny absolvovaly. Sendwitch byl hostem Rybiček 48. V klipu je patrná energie a euforie koncertů v Praze a Brně.

Klip skupiny SendwitchVideo: archiv kapely

 
Článek

„Turné po boku kapely Rybičky 48 je to nejlepší, co nás doposud mohlo potkat. Byl to obrovský zážitek od sednutí do dodávky přes koncert až po to, jak jsme jezdili zpět domů,” tvrdí zpěvák skupiny Sendwitch Daniel Černý.

„Měli jsme a doteď stále máme neskutečnou odezvu od fanoušků Rybiček 48 a za to jsme nesmírně vděční. Ostatně tu atmosféru, kterou jsme měli možnost prožívat, můžete vidět v našem novém klipu,“ dodává kytarista Martin Raien.

Foto: archiv kapely

Kapela Sendwitch začíná nahrávat nové album.

Skupina Sendwitch loni vydala první album s názvem Počátky. Téměř po roce se nyní vrhá do tvorby další desky, z níž je i singl Nahoru dolu. K němu letos Sendwitch v březnu vyjede na Nahoru dolu Tour 2019, na němž jej doprovodí kapela Vivian a Eliška Buociková.

Koncertní série odstartuje 5. března v Hradci Králové. Nové album pak spatří světlo světa na jaře roku 2020 a bude spojené s doposud největším vlastním koncertem v historii kapely.

Může se vám hodit na Seznamu:

Nahoru dolu Tour 2019 (Sendwitch, Vivian, Eliška Buociková)

 5. 3. Hradec Králové

 8. 3. Broumov

23. 3. Loučeň

11. 4. Brno

13. 4. Mladá Boleslav

19. 4. Kladno

20. 4. Plzeň

26. 4. Kolín

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám