Hlavní obsah

Nová alba: The 1975, Limetal i Clean Bandit

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V posledních listopadových dnech se na trhu objevily novinky britských skupin The 1975 a Clean bandit. Obě alba byla očekávaná, obě se v prvních dnech po emisi dočkala slušných prodejních čísel. S novým EP přichází i rocková kapela Limetal, s alternativním popem pak zpěvačka Alessia Cara.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

The 1975: A Brief Inquiry Into Online Relationships

Foto: Polydor

Nová alba

Po třech letech přichází kapela The 1975 z britského Manchesteru se svým třetím albem. Ve svém elektropopu, který je rafinovaný a aranžérsky poutavě vystavěný, pokračuje v tom, co započal na svých dvou prvních deskách.

Clean Bandit: What Is Love?

Foto: Warner Music

Nová alba

Britská formace Clean Bandit je ve svém ranku hvězdou. Aktuálně přichází se svým druhým albem, na kterém svůj elektronický zvuk potvrzuje. Její skladby jsou taneční, stylové, bohatě vyprodukované.

Limetal: Swingers Párty

Foto: BrainZone

Nová alba

Rocková skupina z Hranic nabízí minialbum, na kterém je pět nových skladeb. Autorsky se pod ně podepsali všichni čtyři mužští členové kapely, proto je její nový sound pestřejší než ten z předešlých počinů. Kolekce byla pokřtěna minulý pátek.

Alessia Cara: The Pains of Growing

Foto: Def Jam

Nová alba

Kanadská zpěvačka Alessian Cara, vlastním jménem Alessia Caracciolo, vydala své druhé studiové album. Pohybuje se na něm v oblasti popu, r’n’b a popové alternativy. I ona zvolila cestu přítomnosti mnoha producentů, výslednému efektu to ale zjevně příliš nepomohlo.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám