Hlavní obsah

Hugh Grant a Nicole Kidmanová se zamotají do světa zločinu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva slavní herci budou spolupracovat na seriálu The Undoing, který napsal David E. Kelley a režii bude mít uznávaná Susanne Bierová.

Foto: Profimedia.cz

Hugh Grant

Článek

Hlavní postavou seriálu The Undoing je Grace, úspěšná a bohatá americká terapeutka, která má spokojené manželství a syna poslala na elitní soukromou školu v New Yorku. Přes noc se jí pohodový život zhroutí. Násilná smrt a zmizení manžela vedou ke stále strašidelnějším objevům. Musí se úplně zbavit bývalého života a pokusit se začít nějaký jiný.

Hugh Grant hraje jejího manžela Jonathana Sachse, známého lékaře, který vypadá jako dokonalý občan a vzorný manžel, ale poté, co zmizí, vyplave na povrch špína z jeho minulosti.

Foto: Reuters

Nicole Kidmanová se vrátila na výsluní světového filmu.

Grant je docela netypickou volbou pro role temných zloduchů, většinou hraje v komediích sympatické rošťáky. Britský herec se proslavil ve filmu Čtyři svatby a jeden pohřeb nebo Rozum a cit. Později točil velmi úspěšné komedie jako Notting Hill, Láska nebeská, Jak na věc a Deník Bridget Jonesové.

Reklama

Výběr článků

Načítám