Hlavní obsah

Mireille Mathieu natočila videoklip v prostorách Pražského hradu

Právo, jaš, kul

Francouzská šansoniérka Mireille Mathieu, která na hudební scéně působí již více než pět dekád, nedávno natočila nový videoklip. Snímek k písni Le premier regard d'amour vznikl v historických prostorách Pražského hradu. Píseň pochází z alba Mes Classiques, které vyjde v listopadu tohoto roku.

Nový klip Mireille Mathieu.Video: Bluegekko

 
Článek

Videoklip vznikl v rámci natáčení nových skladeb umělkyně, jež realizovala v Praze. Mireille Mathieu přijede se svým orchestrem do Prahy 8. března 2019 a na jejím koncertě jistě zazní i tato píseň.

Mireille Mathieu je přímou nástupkyní Edith Piaf a je často označována jako pokračovatelka jejího odkazu. Do paměti fanoušků se zapsala díky skladbám Mon credo, Qu`elle est belle, Mon bel amour d`été, ale také typickým účesem, který se stal ve své době módním hitem.

Během své kariéry stihla koncertovat na všech kontinentech a je také známá tím, že dokáže zpívat v několika světových jazycích. Spolupracovala s Charlesem Aznavourem, Juliem Iglesiasem, Frankem Sinatrou, Tomem Jonesem, Paulem Ankou a dalšími.

V Praze se Mathieu představí společně s doprovodným orchestrem a vokalisty. Zahraje své neznámější písně a jistě také novinky z alba Made in France, podle něhož se turné jmenuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám