Hlavní obsah

Filmové premiéry: Všechno bude, Sestra, McQueen a Láska bez hranic

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cenu za nejlepší režii dostal na karlovarském festivalu Olmo Omerzu za film Všechno bude. Milovníci hororů si užijí film Sestra. Dokument McQueen je příběh návrháře Alexandra McQueena. Láska bez hranic je love story nahlížená okem pavoučího dronu.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Všechno bude

Všechno budeVideo: CinemArt

Road movie o klučičím přátelství, dobrodružství a velké svobodě. Příběh dvou kluků, kterým ještě nebylo ani patnáct a kteří se společně vydávají v ukradeném autě na cestu přes celou republiku. Cílem jejich útěku je pocit svobody a touha něco zažít.

Všechno bude, ČR, Slovinsko, Polsko, Slovensko 2018, road movie, režie: Olmo Omerzu, hrají: Tomáš Mrvík, Jan František Uher, Eliška Křenková, Lenka Vlasáková, Martin Pechlát a další.

Sestra

Sestra Video: Vertical Ent.

Démonická řádová sestra z hororu V zajetí démonů 2 se vrací, aby šířila zlo ze záhadného kláštera v Rumunsku, ve kterém řád jeptišek ukrývá děsivé tajemství.

Sestra, USA 2018, horor, 96 min., režie: Corin Hardy, hrají: Taissa Farmiga, Demián Bichir, Jonas Bloquet, Charlotte Hope a další.

McQueen

McQueenVideo: Aerofilms

Moderní, leč poněkud gotická pohádka o obyčejném chlapci z dělnického Východního Londýna, který spoutal vlastní démony a stal se globální hvězdou módního návrhářství. Film sleduje mimořádný osud jednoho z nejvýraznějších umělců našeho tisíciletí, který v 27 letech stanul v čele Givenchy, aby následně založil svou vlastní úspěšnou módní značku.

McQueen, Velká Británie 2018, dokument, 111 min., režie: Ian Bonhôte, Peter Ettedgui.

Láska bez hranic 

Láska bez hranic Video: Film Europe

Pouštní krajinu na Blízkém východě křižuje podivný robot podobný pavoukovi. Na druhém konci světa, v Detroitu v Americe, zkoumá Gordon - operátor pavoučího dronu a hlídač potrubí ropovodu - tuto pustou krajinu. Ztracený v reálném světě začíná být na dálku fascinován Ayusou - mladou ženou, jež se zaslíbila staršímu muži, kterého nemiluje.

Láska bez hranic, Kanada/Francie/Maroko 2017, drama, 96 min., režie: Kim Nguyen, hrají: Joe Cole, Lina El Arabi, Alexia Fast, Ayisha Issa, Brittany Drisdelle a další

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám