Hlavní obsah

Nový klip Viktorie Horákové vznikal na zámku

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka, klavíristka a skladatelka Viktorie Horáková, která letos v únoru vydala své album 7 dní, přichází s novým videoklipem ke skladbě Hledám. Na Novinkách.cz ho představujeme v premiéře.

Nový klip Viktorie HorákovéVideo: Archív V. Horákové

 
Článek

Samotná písnička je hudebně dospělý pop šanson, který doplňuje romantický videoklip, jenž se natáčel v červnu na zámku v Ploskovicích ve spolupráci s českým Rolls Royce klubem. Námět vzešel z hlav producenta Dana Šustra a zpěvačky. Realizaci klipu zajistilo FZG studio Klecany.

Album 7 dní je kompilací písniček z prvních dvou autorských alb Viktorie Horákové v produkci Dan Šustra (jinak kytarista a zpěvák kapely Tichá dohoda).

Foto: Vendula Fantová

Viktorie Horáková v novém klipu.

„Muzika je to, co mě naplňuje. Činí mě šťastnou a dává mi duševní klid. Prošla jsem si i obdobím, kdy jsem chtěla být slavná. Teď už ale vím, že to není důležité. Chtěla bych svou hudbou inspirovat lidi, chtěla bych jim předávat emoce, ale nechám na nich, jak s tím naloží,“ řekla Právu Horáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám